Papusa cu haina de blana

24,00 lei

Availability: În stoc

DISCOUNT EN-GROS *

CantitateDiscount
12-36 buc.5%
48-96 buc.7%
100+ buc.10%

* ofertele sunt personalizate si discounturile pot varia in functie de produsele solicitate

SKU: YGBU2S95MO6V5995 Categorie: Etichetă:

Papusile sunt un instrument excelent prin care copiii isi pot dezvolta emotiile si pot cunoaste foarte multe lucruri. De asemenea, sunt instrumentul prin care imaginatia este pusa la incercare.

Nu este de mirare faptul ca pana la o anumita varsta, orice copil are o papusa preferata pe care o ia peste tot si pe care o foloseste in fel si chip. Aceasta este cel mai bun prieten si instrumentul prin care poate sa intre intr-un univers colorat si interesant.

In functie de varsta, avantajele sunt urmatoarele:

La aproximativ 18 luni. Este perioada in care copilul incearca sa imite ceea ce vede la parinti. Papusa va fi hranita si va fi ingrijita exact ca un Bebelus . Este momentul in care copilul incepe sa isi creeze legaturile cu lumea inconjuratoare, facand-o prin intermediul papusii.

La 2-3 ani. Papusa devine subiectul imaginatiei. Aceasta ajunge sa fie imbracata, pieptanata si este partenerul de joaca al copilului. La aceasta varsta,A jucaria este perceputa ca un prieten si un partener de joaca. Parintii vor putea sa descopere care sunt pasiunile copilului din modul in care se joaca cu papusa.

La 4-5 ani. Copilul are deja personalitate, frustrari si curiozitati foarte mari. Papusa devine elementul prin care se pot revarsa toate aceste frustrari si curiozitati. Un parinte atent va descoperi mesaje importante si in functie de modul in care se joaca copilul isi poate da seama daca are probleme la gradinita sau daca se simte neglijat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Papusa cu haina de blana”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart